وقتی زنجبیل تازه را از بازار به خانه میآورم، یک رسم کوچک دارم: پوست کنده و رنده کنید، سپس فریز کنید. این نه تنها یک راه عالی برای تازه نگه داشتن زنجبیل برای مدت طولانی تری است، بلکه پختن سس، سرخ کردن یا اسموتی در هر زمانی که می خواهید ادویه زنجبیل را بخواهید بسیار آسان می شود.
برای یخ زدن زنجبیل، ابتدا پوست آن را بگیرید و ریز خرد کنید یا رنده کنید. سپس زنجبیل را روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده پهن کنید یا با قاشق بریزید.
من دوست دارم قسمت هایی به اندازه قاشق چای خوری درست کنم. فریز کنید تا جامد شود و به ظرف دربسته منتقل کنید. باید حدود شش ماه بماند، اگرچه من هرگز زنجبیل یخ زده آنقدر دوام نیاوردهام، زیرا استفاده از آن بسیار آسان است!
برای اکثر پخت و پزها و اسموتی ها، فقط می توانید زنجبیل یخ زده را مستقیماً در ظرف خود بریزید. برای محصولات پخته شده یا سس های خام، اجازه دهید زنجبیل ابتدا آب شود. اگر تکه ها به اندازه کافی کوچک باشند، فقط چند دقیقه طول می کشد.