بدانید چه چیزی بخرید
اولین گام برای خوب و خوش طعم نگه داشتن زنجبیل تا زمانی که ممکن است این است که بدانید هنگام خرید یک تکه تازه از ریشه زنجبیل به دنبال چه چیزی باشید. زنجبیلی را انتخاب کنید که پوستی صاف با بافتی سفت داشته باشد و نسبت به اندازه آن سنگین باشد. از قطعاتی که نرم، چروک شده یا کپک زده به نظر می رسند خودداری کنید.
بهترین راه برای نگهداری زنجبیل
روشهای مختلفی برای نگهداری زنجبیل تازه وجود دارد – از خیساندن آن در شیشه ودکا یا شری گرفته تا نگهداری آن در یخچال که در یک حوله کاغذی پیچیده شده است . و در حالی که همه این روش ها مطمئناً کار می کنند، ما روشی داریم که زنجبیل شما را برای مدت طولانی تری تازه نگه می دارد!
کل ریشه زنجبیل پوست کنده نشده را در یک کیسه پلاستیکی قابل آب بندی، با هوای بیرون رانده شده، در کشوی ترد یخچال نگهداری کنید . اگر قسمتی از زنجبیل بریده شده یا پوست کنده شده است، حتما قبل از نگهداری آن را با دستمال کاغذی خشک کنید.
یک تکه زنجبیل پوست کنده دارید؟ میتوانید از همین روش برای ذخیرهسازی آن استفاده کنید، اگرچه مدت زیادی باقی نمیماند.