ساده ترین و سالم ترین راه برای مصرف آب زنجبیل چیست؟

باز کردن قدرت آب زنجبیل برای سلامتی روزمره

بیایید ناامیدی را از بین ببریم یک راه آسان برای وارد کردن آب زنجبیل به رژیم غذایی روزانه خود بدون نیاز به آب گیری خودتان وجود دارد. اما، قبل از اینکه به خودتان ضربه بزنید، اجازه دهید به ریشه مشکل بپردازیم.

کدام آب زنجبیل سالم‌تر است؟ از تولید خانگی گرفته تا فروشگاه، پاستوریزه گرفته تا پرس سرد، بیایید کشف کنید که بهترین آب زنجبیل برای شما چیست.

آیا آب زنجبیل برای شما مفید است؟

زنجبیل فواید بسیاری برای سلامتی دارد که شایان ذکر است. در اینجا فهرست کوتاهی از تحقیقات رو به رشد آورده شده است :

  • اثرات ضد درد (استئوآرتریت)
  • ضد التهاب
  • ضد تهوع (مخصوصا در بارداری )
  • آنتی اکسیدان
  • استفراغ ناشی از شیمی درمانی
  • دیسمنوره
  • کنترل قند خون
  • بهبود در فشار خون
  • اثر مثبت بر چربی خون
  • حالت تهوع بعد از عمل
  • مدیریت وزن

سالم ترین راه برای مصرف زنجبیل چیست؟

زنجبیل به عنوان یک آب میوه، طعم دهنده و داروی گیاهی محبوب است. زنجبیل تازه (به نام ریزوم) برای تسکین درد، تهوع و استفراغ به عنوان یک درمان سنتی استفاده شده است .

در داخل این ریزوم زیپ دار بیش از 400 ترکیب وجود دارد که ممکن است پشت فواید سلامتی آن باشد، از جمله جینجرول ها، شوگاول ها، زینگبرن ها، ترپن ها، ویتامین ها و مواد معدنی.

اگر به دنبال سالم‌ترین راه برای مصرف آب زنجبیل هستید، می‌خواهید که آخرین قطره از این خوبی را از آن ریزوم خارج کند. پاسخ ممکن است شما را شگفت زده کند.

آیا می توانید زنجبیل سرد پرس کنید؟

مطمئناً، ممکن است زنجبیل را با فشار سرد فشار دهید. سوال واقعی این است که آیا باید؟ آب زنجبیل با پرس سرد کار بسیار زیادی است.

گران است فاسد شدنی است. پاستوریزه نشده است (ممکن است حاوی میکروب های مضری باشد که می توانند شما را بیمار کنند). به علاوه، مشخص نیست که بهتر است یا نه.

آیا آب زنجبیل سرد فشرده برای شما بهتر است؟

شما می توانید آب علف گندم فشرده سرد را انتخاب کنید زیرا این فرآیندها می توانند ویتامین C و سایر مواد مغذی حساس به گرما را حفظ کنند. با این حال، این ویتامین C نیست که شما در آن لیوان آب زنجبیل به دنبال آن هستید.

چرا آب زنجبیل پاستوریزه برای سلامتی شما بهتر است؟

بر اساس تحقیقات ، گرم کردن زنجبیل در واقع می تواند آن را برای شما بهتر کند . گرما توانایی ضد التهابی زنجبیل را افزایش می دهد. وقتی زنجبیل را گرم می کنید، شوگاول های بیشتری وجود دارد.

شوگاول ها می توانند سه عامل تسریع کننده التهاب در بدن (فاکتور نکروز تومور آلفا، پروستاگلاندین E2 و اکسید نیتریک) را خاموش کنند. بهترین آب زنجبیل پاستوریزه شده است فرآیندی کوتاه و ظریف که طعم و ترکیبات ارزشمند و سالم موجود در زنجبیل را حفظ می کند و در عین حال میکروارگانیسم ها را از بین می برد.

آیا می توانید آب زنجبیل خالص بنوشید؟

بله، آب زنجبیل خالص یک افزودنی خوشمزه به یک موکتل، اسموتی یا اکسیر حیله گر است. اما، مثل آب پرتقال نیست که یک لیوان بنوشید. در ادامه ببینید چه مقدار آب زنجبیل باید بنوشید.

6 روش خوشمزه برای استفاده از آب زنجبیل

  • بستنی با زنجبیل درست کنید
  • ادویه تا اسموتی خود را
  • یک عکس روزانه بگیرید – آخرین قطره ها را از زندگی فشار دهید
  • یک اکسیر سلامتی زنجبیل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید
  • زنجبیل رنده شده را در دستور العمل های مورد علاقه خود جایگزین کنید (1:1)
  • در خانه یک کوکتل درست کنید

روزی چقدر آب زنجبیل بنوشم؟

یک وعده آب زنجبیل 2 قاشق غذاخوری (1 اونس مایع) است. هر وعده از آب زنجبیل The Ginger People به طور متوسط ​​حاوی 37500 میلی گرم زنجبیل است که شامل 17 میلی گرم 6-جینجرول و 3 میلی گرم 6-shogaol – دو تا از قوی ترین ترکیبات موجود در زنجبیل است. اگرچه هیچ RDA برای آب زنجبیل وجود ندارد، زنجبیل GRAS است (به طور کلی توسط FDA به عنوان ایمن شناخته می شود).

بسیاری از مطالعات به مقادیر دوز زنجبیل برای عصاره ها، پودرهای خشک و سایر فرآورده های زنجبیل اشاره می کنند که غلظت بیشتری نسبت به فرمت های زنجبیل “کل غذا” مانند آب زنجبیل دارند. دوزها به طور جهانی قابل تعویض نیستند. لطفاً در مورد میزان مصرف زنجبیل در روز با پزشک خود مشورت کنید.

آیا شات های زنجبیل سالم هستند؟

یک راه آسان برای لذت بردن از فواید زنجبیل: آب زنجبیل بخشی از سنت های آشپزی در سراسر کره زمین است. سلامت آن را با کمی آب لیمو، کمی فلفل سیاه و کمی آب زردچوبه بیشتر کنید.

 آیا نوشیدن زنجبیل هر روز مشکلی ندارد؟

زنجبیل بخشی از الگوهای غذایی روزمره در نقاط مختلف جهان است – حتی گفته می شود که رایج ترین چاشنی مصرفی در جهان است. مطالعات نشان می دهد که ترکیبات موجود در زنجبیل به روش های شگفت انگیزی سلامت انسان را بهبود می بخشد.

آب میوه زنجبیل چگونه ساخته می شود؟

آب زنجبیل ارگانیک 99 درصد خالص ما که از زنجبیل غنی از آنتی اکسیدان و با پرورش پایدار ساخته شده است، با استفاده از فرآیند آبگیری اختصاصی برای حفظ مواد فعال ارزشمند موجود در زنجبیل تازه فشرده شده است.

آبمیوه ما فلاش پاستوریزه است (همچنین به عنوان پاستوریزاسیون کوتاه مدت با دمای بالا (HTST) شناخته می شود. با عملیات حرارتی، جینجرول ها به شوگائول های مربوطه تبدیل می شوند. جینجرول ها و شوگاول ها هر دو مجموعه ای از اقدامات مفید را نشان می دهند.

بهترین راه برای نوشیدن آب زنجبیل چیست؟

مقداری خوبی در لیوانت بریز سلامتی خود را با زنجبیل تقویت کنید – با آب زنجبیل ما آسان شده است .

  • قبل از استفاده خوب تکان دهید – فیلتر نشده است (ما می خواهیم مطمئن شویم که همه چیزهای خوب گنجانده شده است و چرا آدامس های غذایی را اضافه می کنیم تا همه چیز معلق و امولسیون بماند. بیایید طبیعی نگهش داریم و خوب تکان دهیم).
  • بعد از باز کردن در یخچال قرار دهید.
  • برای تازه ترین طعم، ظرف 2 ماه استفاده کنید.