ما شیرینیهای خود را به صورت پخته شده و کمی لطیف دوست داریم، بنابراین به ندرت از مرز 8.5 دقیقه در فر عبور میکنیم. سعی کنید نیمی از آنها را بعد از سرد شدن در شکلات تلخ فرو کنید – باور نکردنی! ما همچنین سعی کردهایم به جای کره بدون نمک از قیسی استفاده کنیم. این نیز کار می کند و بافت و طعم کمی متفاوت به دست می دهد.
مواد تشکیل دهنده
- 2-1/4 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره (12 اونس / 340 گرم)
- 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 3/4 فنجان کره بدون نمک، نرم شده (6 اونس / 170 گرم)
- 1 فنجان شکر گرانول (7 اونس / 200 گرم)
- 1/4 فنجان ملاس تیره، ترجیحاً بند سیاه (2.75 اونس/80 میلی لیتر)
- 1 تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
- 1/2 فنجان زنجبیل کریستالی شده Ginger People® ، در صورت تمایل ریز خرد کنید (3.5 اونس/100 گرم)
- 1/2 فنجان شکر خام درشت، مانند توربینادو (3.5 اونس/100 گرم)
جهت ها
- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در صورت تمایل ورقه های پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- 6 ماده اول (آرد، جوش شیرین و ادویه جات ترشی جات) را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
- کره و شکر گرانول را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم رنگ شود.
- ملاس و تخم مرغ را بزنید.
- مواد خشک را به مخلوط مرطوب اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
- زنجبیل کریستالی را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. خمیر را یک ساعت خنک کنید تا راحت تر جابجا شود.
- به شکل توپ های 1-1/4 اونس (حدود 1 1/2 اینچ) شکل دهید. توپ ها را در توربینادو یا سایر شکر درشت بغلتانید.
- روی ورقه های پخت به فاصله دو اینچ قرار دهید. 8-10 دقیقه بپزید. در حالی که مراکز هنوز نرم هستند از فر خارج کنید. بگذارید 1 دقیقه بماند. روی ورقه پخت یا توری سیمی کاملا خنک کنید. رویه های چروک شده با خنک شدن کوکی ها شکل می گیرند.
- پاداش! ساندویچ بستنی شیرینی زنجبیلی: یک پیمانه بستنی وانیلی را بین دو عدد زنجبیل سرد شده بریزید. کوکی ها را با هم فشار دهید تا بستنی ساندویچ شود. در نایلون بپیچید و 1 تا 2 ساعت در فریز کنید تا بستنی دوباره یخ بزند. هر کوکی را از وسط نصف کرده و سرو کنید.