فواید زنجبیل برای سلامتی در دوران بارداری

زنجبیل یک رویکرد ایمن و موثر برای مدیریت علائم بارداری ارائه می دهد

بارداری زمان دگرگونی است، چه احساسی و چه فیزیکی، برای آماده شدن برای یکی از بزرگترین معجزات زندگی. به عنوان بخشی از این دگردیسی، بدن یک زن باردار به روش‌های بی‌شماری تغییر می‌کند: هورمون‌های تولید مثل افزایش می‌یابد، التهاب و تورم افزایش می‌یابد، سیستم ایمنی ضعیف می‌شود، سطح قند خون به راحتی کنترل نمی‌شود و حالت تهوع و مشکلات گوارشی شکایات مکرر هستند.

بسیاری از داروها یا داروهای گیاهی رایج در دوران بارداری توصیه نمی شوند، که اغلب باعث می شود مادر باردار احساس کند که از کنترل خارج شده و قادر به درمان خود نیست. همانطور که اولین بارداری خود را پشت سر می گذارم، این علائم را تجربه کرده ام و گاهی اوقات در مراقبت مناسب از خودم و همچنین مراقبت از فرزند متولد نشده ام دچار مشکل شده ام. خوشبختانه، زنجبیل یک رویکرد ایمن و موثر برای مدیریت علائم بارداری ارائه کرده است.

در اینجا چند چیز است که در سفرم تا کنون یاد گرفته ام:

حالت تهوع

«تهوع صبحگاهی» که می تواند از حالت تهوع خفیف تا استفراغ مکرر متغیر باشد، یکی از علائم شایع اوایل بارداری است که تقریباً 80 درصد از زنان را در سه ماهه اول بارداری تحت تأثیر قرار می دهد. شناخته شده ترین کاربرد زنجبیل دارویی، کاهش حالت تهوع آن است که از توانایی آن در کمک به تخلیه مناسب معده ناشی می شود.

همچنین تحقیقاتی وجود دارد که نشان می‌دهد زنجبیل بر گیرنده‌های مغزی تأثیر دارد که حالت تهوع را تعدیل می‌کنند، اگرچه مکانیسم دقیق آن هنوز ناشناخته است. چندین مطالعه زنجبیل را به عنوان دارویی برای تهوع در دوران بارداری ارزیابی کرده اند و به نظر می رسد که هم بی خطر و هم موثر است. در واقع، بسیاری از پزشکان مرسوم دوران بارداری، قبل از اقدام به داروهای تجویزی ضد استفراغ، دمنوش زنجبیل، جویدن زنجبیل و چای زنجبیل را به عنوان خط اول درمان توصیه می کنند.

التهاب

در حالی که برخی از التهابات بخشی طبیعی و سالم از بارداری است، التهاب بیش از حد با پیامدهای منفی برای کودک، به ویژه با رشد و رشد مغز مرتبط است. فیتوکمیکال‌های موجود در زنجبیل، یعنی جینجرول‌ها و شوگاول‌ها، نشانگرهای التهابی مرتبط با این عوارض را کاهش می‌دهند.

سیستم ایمنی

در بارداری، سیستم ایمنی بدن زن ضعیف می شود، به این معنی که مادر باردار بیشتر مستعد ابتلا به سرماخوردگی، آنفولانزا و بیماری های ناشی از غذا می شود. زنجبیل ممکن است با خواص ضد میکروبی اثبات شده خود به دفع بیماری کمک کند.

زنان مبتلا به دیابت یا دیابت بارداری ممکن است متوجه شوند که کنترل سطح قند خون در دوران بارداری دشوار است. در مطالعات، دیابت نوع 2 بهبود قند خون ناشتا و هموگلوبین A1c (معیار کنترل قند خون) با مکمل زنجبیل را نشان داده اند. بنابراین، مصرف زنجبیل علاوه بر تعدیل مصرف کربوهیدرات، ممکن است یک استراتژی خوب برای مادران انتظار باشد.

هضم

به دلیل تغییرات هورمونی و آناتومیکی، تقریباً 50 درصد از زنان در دوره ای از بارداری دچار یبوست می شوند. تصور می شود که زنجبیل اثرات محرکی بر دستگاه گوارش دارد که می تواند از یبوست جلوگیری کند یا به مدیریت آن کمک کند.

من خوش شانس بودم که در سه ماهه اول بارداری فقط حالت تهوع متوسطی را تجربه کردم و برای تسکین ناراحتی معده، با مخلوط کردن 2 قاشق چایخوری آب زنجبیل و 1 قاشق چایخوری عسل در یک فنجان آب داغ، یک چای زنجبیل ساده درست کردم . 

من هم جین جینس و هم زنجبیل کریستالیزه را برای مسافرت یا یک درمان سریع معده در دسترس نگه داشتم. اکنون که در سه ماهه دوم بارداری خود هستم، با انرژی بیشتر و اشتهای قوی، با زنجبیل آشپزی می کنم، زنجبیل چرخ شده را به سبزیجات و ماهی خود اضافه می کنم و زنجبیل را در پخت آزمایش می کنم.