نحوه پوست کندن و چرخ کردن زنجبیل تازه

اول، یک نکته جانبی: زنجبیل تازه از نظر فنی یک ریزوم است، اما در اصطلاح رایج این است که آن را ریشه می نامیم، بنابراین من این کار را در اینجا انجام خواهم داد.

هنگام خرید زنجبیل به چه نکاتی توجه کنیم

هنگام خرید زنجبیل تازه، به دنبال ریشه های سفت و مرطوب باشید که نسبت به اندازه خود احساس سنگینی می کنند. اغلب یک لکه خشن و خشک وجود دارد که در آن قسمتی از ریشه بریده شده یا شکسته شده است.

نیازی به نگرانی در مورد آن نیست، اما اگر ریشه خود خشک شده و چروکیده است، خرید نکنید. اگر در حال خرید زنجبیل هستید و فقط به مقدار کمی نیاز دارید، اشکالی ندارد که آنچه را که نیاز دارید جدا کنید (اغلب دستور العمل ها به طرز جذابی به زنجبیل نیاز دارند) اما مطمئن باشید آنچه را که پشت سر می گذارید برای آینده مطلوب است. خریدار

ذخیره زنجبیل

زنجبیل برای چند روز روی پیشخوان آشپزخانه شما خوب است، اما اگر می‌خواهید آن را طولانی‌تر نگهداری کنید ، آن را در حوله‌های کاغذی و سپس در پلاستیک بپیچید و در کریسپر یخچال نگه دارید. همچنین در صورت بسته بندی محکم در پلاستیک می توان آن را منجمد کرد. بسیاری از مردم برای راحتی بیشتر، ابتدا زنجبیل خود را قبل از انجماد پوست کنده و خرد می کنند.

از کجا زنجبیل بخریم

زنجبیل علیرغم این واقعیت که در اکثر بازارها در تمام طول سال شاهد آن هستیم، یک فصل دارد. زنجبیل جوان را می توان در بهار، معمولا در بازارهای آسیایی پیدا کرد و باید تجربه کرد! به اندازه زنجبیل قدیمی خواربار فروشی قوی نیست. طعم تازه ای دارد و بافت فیبری کمتری دارد و تقریباً هیچ پوستی ندارد، بنابراین نیازی به لایه برداری ندارد (به زیر مراجعه کنید).

راه های چرخ کردن زنجبیل

زنجبیل تازه همیشه لازم نیست پوست کنده شود، حتی اگر در بیشتر دستور العمل ها با این دستورالعمل روبرو شوید. اگر زنجبیل جوان است و پوست آن بسیار ریز است و به ریشه می چسبد، یا اگر قرار است ریز خرد شود و با خیلی چیزهای دیگر مخلوط شود، می توانید از مرحله لایه برداری صرف نظر کنید.

فقط زمانی که نگرانی های زیبایی دارید یا اگر زنجبیل را در یک تاس بزرگ خرد می کنید و نمی خواهید بافت پوست تجربه شود، پوست بگیرید.

من روش قاشقی را برای پوست کندن زنجبیل ترجیح می دهم، اما روش پوست کن را به عنوان جایگزین در نظر گرفته ام. پوست کندن زنجبیل خود را با چاقو توصیه نمی کنم مگر اینکه در کار چاقوی خود بسیار ماهر و ماهر باشید. حتی در این صورت، مقدار مناسبی از گوشت زنجبیل را همراه با پوست آن مصرف خواهید کرد. حقیقت این است که روش قاشقی فقط پوست آن را خراش می دهد و به همان اندازه سریع است!

نحوه پوست کندن و چرخ کردن زنجبیل

اطلاعات تغذیه ای

مواد تشکیل دهنده

  • زنجبیل تازه
دستور العمل خرید

تجهیزات

  • تخته برش
  • قاشق، ترجیحا یکی با لبه نازک
  • پوست کن سبزیجات
  • چاقوی تیز بزرگ

دستورالعمل ها

نمایش تصاویر

  1. پوست کندن زنجبیل با قاشق. با استفاده از لبه قاشق به صورتی که محدب کاسه به سمت شما باشد، پوست کاغذی زنجبیل را با حرکات سفت و رو به پایین بتراشید. می توانید ریشه را روی تخته برش لنگر بیاندازید یا آن را در دست دیگر خود نگه دارید، هر کدام کارساز است. به اندازه‌ای که لازم است از ریشه بزرگ‌تر خراش دهید (بقیه قسمت‌های ریشه یک «دسته» خوب برای تثبیت فرآیند به شما می‌دهد) یا در صورت نیاز، کل قطعه را جدا کنید. قاشق کار کردن روی تمام نوک های کوچک را آسان تر می کند. با یک قاشق، تقریباً فقط پوست آن پاک می شود.

  2. پوست کندن زنجبیل با پوست کن سبزیجات. به همان روشی که از قاشق استفاده می کنید، پوست را از ریشه جدا کنید. در اینجا به کمی احتیاط بیشتری نیاز خواهید داشت زیرا به طور بالقوه می توانید خود را با پوست کن برش دهید و همچنین متوجه خواهید شد که مقداری از گوشت را جدا می کنید. لایه بردار باید بتواند برجستگی ها و نوک ها را کنترل کند، اما باز هم باید احتیاط کرد زیرا این مکان کلاسیکی برای سر خوردن و بریدن خود است.

  3. زنجبیل را با دست چرخ کنید. زنجبیل را به صورت سکه برش دهید. با استفاده از یک چاقوی بزرگ و تیز، زنجبیل پوست کنده را به صورت ضربدری به صورت سکه برش دهید. ضخامت سکه ها تعیین می کند که گوشت چرخ کرده شما چقدر خوب است: سکه های نازک ریز ریز تری به دست می دهند. سکه ها را به چوب کبریت و سپس مکعب های ریز ببرید. چند سکه روی هم بچینید شمع را خیلی بلند نکنید زیرا سکه ها به راحتی می توانند هنگام برش لیز بخورند و باعث شوند کنترل چاقوی خود را از دست بدهید. چوب کبریت را به صورت ضربدری به صورت چرخ کرده برش دهید. با سکه های باقی مانده تکرار کنید.
    در صورت نیاز دوباره خرد کنید. من گاهی اوقات چاقویم را می گیرم و در حالی که آن را در کل توده حرکت می دهم آن را خرد می کنم تا تکه های بزرگتری را که ممکن است دفعه اول از دست داده باشم خرد کنم. گاهی اوقات به این کار می گویند “چاقوی خود را رد کنید”.

  4. خرد کردن زنجبیل در میکروپلین. اگر می خواهید زنجبیل بسیار ریز، حتی پوره شده، داشته باشید، میکروپلن ابزاری عالی است. اغلب مقداری آبمیوه ایجاد می کند، بنابراین حتما آن را روی یک بشقاب یا کاسه استفاده کنید. به سادگی زنجبیل خود را با فشار کافی روی میکروپلن بمالید، در حین رسیدن به انتهای قطعه محتاط باشید زیرا می توانید به راحتی انگشتان خود را روی سطح تیز تیغ آن بخراشید. ممکن است مجبور شوید پالپ زنجبیل را از پشت میکروپلن بتراشید یا به آن ضربه ای محکم بدهید تا زنجبیل از جای خود خارج شود. این روش و نتایج آن شبیه به آنچه در صورت استفاده از رنده سنتی زنجبیل آسیایی به دست می‌آورید است.