.زنجبیل تازه! این یکی از چیزهای بسیار مورد علاقه ما است. این ادویه که به دلیل خواص دارویی خود نیز شناخته شده است اغلب در آشپزی از جمله در سوپ و سرخ کردنی استفاده می شود . در اینجا پنج راه برای خوردن مقدار زیادی زنجبیل آورده شده است. در مورد شما چطور – دوست دارید چگونه زنجبیل بخورید؟
چرا ما عاشق زنجبیل هستیم
زنجبیل تازه برای خیلی چیزها خوب است. ما عاشق این هستیم که چگونه زنجبیل کریستالی شده به طور ایمن و طبیعی ناراحتی معده را تسکین می دهد. ما عاشق زنجبیل، قوی و تند، در چای داغ هستیم. ما واقعا آن را در پای کدو تنبل دوست داریم . هنگام خرید زنجبیل به دنبال ریشه های پر و چاق باشید که آبدار باشند و در انتهای آن اصلاً خشک نشده باشند.
در اینجا چند روش برای خوردن زنجبیل آورده شده است.
- در چای داغ – ما در پاییز و زمستان به معنای واقعی کلمه یک گالن چای زنجبیل داغ می نوشیم. فقط یک تکه زنجبیل تازه را برش می دهیم (نیازی به پوست کندن نیست) و مقدار زیادی آب جوش روی آن می ریزیم. کمی عسل، کمی لیمو، و این یک مقوی زمستانی عالی است . می توانید بوربن را نیز اضافه کنید و آن را شربت سرفه برای بزرگسالان بنامید .
- سوپ! – زنجبیل تازه، رنده شده یا پوره شده، طعم فوق العاده ای را برای سوپ های گرم و خامه ای زمستانی به ارمغان می آورد. این سوپ هویج هندی با زنجبیل یا این سوپ سیب زمینی شیرین را با میسو و زنجبیل امتحان کنید .
- با ماهی – ما واقعا زنجبیل تند را با ماهی لطیف و پوسته پوسته دوست داریم. این دستور پخت تیلاپیا با زنجبیل و گشنیز را امتحان کنید . پر از طعم است و پخت آن فقط چند دقیقه طول می کشد.
- در سیب زمینی سرخ شده – تقریباً در هر سیب زمینی سرخ شده می توان از کمی زنجبیل رنده شده یا حتی چرخ کرده برای چاشنی غذا استفاده کرد.
- در چیزهای شیرین – زمان پخت است، و بسیاری از چیزهای شیرین هستند که با زنجبیل تازه عالی هستند. برای این کارامل ها، شیر را با زنجبیل خیس کنید . یا پای زنجبیل یا پای کدو تنبل را با زنجبیل تازه امتحان کنید .