پنج روش خوردن زنجبیل تازه

.زنجبیل تازه! این یکی از چیزهای بسیار مورد علاقه ما است. این ادویه که به دلیل خواص دارویی خود نیز شناخته شده است اغلب در آشپزی از جمله در سوپ و سرخ کردنی استفاده می شود . در اینجا پنج راه برای خوردن مقدار زیادی زنجبیل آورده شده است. در مورد شما چطور – دوست دارید چگونه زنجبیل بخورید؟

چرا ما عاشق زنجبیل هستیم

زنجبیل تازه برای خیلی چیزها خوب است. ما عاشق این هستیم که چگونه زنجبیل کریستالی شده به طور ایمن و طبیعی ناراحتی معده را تسکین می دهد. ما عاشق زنجبیل، قوی و تند، در چای داغ هستیم. ما واقعا آن را در پای کدو تنبل دوست داریم . هنگام خرید زنجبیل به دنبال ریشه های پر و چاق باشید که آبدار باشند و در انتهای آن اصلاً خشک نشده باشند.

در اینجا چند روش برای خوردن زنجبیل آورده شده است.

  • در چای داغ – ما در پاییز و زمستان به معنای واقعی کلمه یک گالن چای زنجبیل داغ می نوشیم. فقط یک تکه زنجبیل تازه را برش می دهیم (نیازی به پوست کندن نیست) و مقدار زیادی آب جوش روی آن می ریزیم. کمی عسل، کمی لیمو، و این یک مقوی زمستانی عالی است . می توانید بوربن را نیز اضافه کنید و آن را شربت سرفه برای بزرگسالان بنامید .
  • سوپ! – زنجبیل تازه، رنده شده یا پوره شده، طعم فوق العاده ای را برای سوپ های گرم و خامه ای زمستانی به ارمغان می آورد. این سوپ هویج هندی با زنجبیل یا این سوپ سیب زمینی شیرین را با میسو و زنجبیل امتحان کنید .
  • با ماهی – ما واقعا زنجبیل تند را با ماهی لطیف و پوسته پوسته دوست داریم. این دستور پخت تیلاپیا با زنجبیل و گشنیز را امتحان کنید . پر از طعم است و پخت آن فقط چند دقیقه طول می کشد.
  • در سیب زمینی سرخ شده – تقریباً در هر سیب زمینی سرخ شده می توان از کمی زنجبیل رنده شده یا حتی چرخ کرده برای چاشنی غذا استفاده کرد.
  • در چیزهای شیرین – زمان پخت است، و بسیاری از چیزهای شیرین هستند که با زنجبیل تازه عالی هستند. برای این کارامل ها، شیر را با زنجبیل خیس کنید . یا پای زنجبیل یا پای کدو تنبل را با زنجبیل تازه امتحان کنید .