در حقیقت کشمش سیاه افغانستان انگور خشک مصرفی در سراسر جهان است که حاوی اجزای مفید برای سلامت انسان است. آنها سرشار از فیبر و مواد شیمیایی گیاهی مانند ترکیبات فنلی هستند.
علیرغم محتوای قند 60 درصد، مطالعات متعددی خواص ارتقاء دهنده سلامتی کشمش سیاه را گزارش کردهاند و این مرور، مطالعات مداخلهای و همچنین مطالعات رده سلولی و مدل حیوانی انجامشده تا به امروز را گردآوری میکند.
نشان داده شده است که کشمش سیاه دارای شاخص گلیسمی پایین تا متوسطی است که آن را به یک میان وعده سالم تبدیل می کند. به نظر می رسد آنها به کیفیت بهتر رژیم غذایی کمک می کنند و ممکن است اشتها را کاهش دهند.
ظرفیت آنتی اکسیدانی آنها با محتوای فنلی مرتبط است و این ممکن است در بهبود سلامت قلب و عروق نقش داشته باشد.
به طور خاص، کشمش سیاه منبع خوبی از آنتی اکسیدان هایی به نام گلیکوزیدهای فلاونول و اسیدهای فنولیک است و دارای ارزش ORAC حدود 3400 است. ORAC مخفف ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن است و ارزش آنتی اکسیدانی یک غذا را منعکس می کند.
شایان ذکر است که در حالی که انواع آنتی اکسیدان ها و امتیاز ORAC یک میوه مهم است، بسیار مهم است که این آنتی اکسیدان ها در دسترس زیستی باشند، به این معنی که بدن می تواند به راحتی از آنها استفاده کند.
این بررسی اشاره میکند که بدن میتواند از آنتیاکسیدانهای موجود در کشمش سیاه به طور مؤثر استفاده کند، که ممکن است آن را به منبعی ساده و مؤثر از آنتیاکسیدانهای رژیمی تبدیل کند.
کشمش سیاه حاصل از بین بردن رطوبت انگور است. کشمش استاندارد معمولاً از انگورهای بدون هسته به دست می آید، اگرچه می توان از اکثر انگورها کشمش تولید کرد.
در حالی که کشمش های خریداری شده در فروشگاه عموماً طبیعی و ارزان هستند و گزینه های ارگانیک در دسترس هستند، برخی از مردم ترجیح می دهند خودشان تهیه کنند. خوشبختانه، تهیه کشمش سیاه با استفاده از دستگاه خشک کن غذا یا اجاق گاز ساده و ساده است.
کشمش سیاه می تواند راهی ساده برای افزودن میوه، مواد مغذی سالم و آنتی اکسیدان ها به رژیم غذایی باشد. خوردن منظم کشمش ممکن است به حفظ سلامت بدن و جلوگیری از برخی اختلالات کمک کند.
با این حال، خوردن کشمش سیاه در حد اعتدال ضروری است، زیرا قند و کالری بالایی دارد، که ممکن است عامل مهمی برای افراد باشد که در صورت تلاش برای کاهش وزن به آن توجه کنند.