3 نکته برای خرید و نگهداری زنجبیل تازه

آیا سوخاری تند در منوی این هفته وجود دارد؟ آیا می‌خواهید یک فنجان چای زنجبیل واقعاً زیپ‌دار برای غلبه بر سرمای زمستان درست کنید؟ زنجبیل یکی از موادی است که برای طعم دادن و حرارت دادن به ظرف مورد استفاده قرار می گیرد، اما قبل از اینکه بتوانید آن را به دستور غذای انتخابی خود اضافه کنید، باید دست یا دستگیره عالی را انتخاب کنید. در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما در انجام این کار کمک می کند.

1. از حواس خود برای انتخاب بهترین زنجبیل استفاده کنید.

انتخاب یک دست تازه زنجبیل مستلزم استفاده از چند نشانه حسی است. به دنبال زنجبیل با پوست براق و کشیده باشید. پوست زنجبیل باید نازک باشد – هرگز ضخیم و فیبری نباشد. شما باید بتوانید به راحتی با ناخن خود پوست را بکنید. بعد، یک بو بکشید. آیا تند و تند است؟ اگر پاسخ مثبت است، زنجبیل شما تا حد انفیه است. از زنجبیلی که دارای هر گونه لکه نرم است اجتناب کنید – این نشانه ای است که برای مدت طولانی در معرض نمایش گذاشته شده است.

2. ادامه دهید، همان چیزی را که نیاز دارید بردارید.

فقط به این دلیل که زنجبیل در دست های بزرگتر فروخته می شود (با چند دستگیره کوچکتر معمولاً در بین آنها شناور است) به این معنی نیست که باید کل دست را بخرید. فقط آنچه را که نیاز دارید جدا کنید. و زنجبیل باید به راحتی شکسته شود. اگر اینطور نیست، احتمالاً تازه نیست.

3. زنجبیل را با توجه به دفعات استفاده از آن نگهداری کنید.

اگر از زنجبیل به طور مکرر (دو تا سه بار در هفته) استفاده می کنید، آن را در یک کیسه قابل آب بندی (با خارج شدن تمام هوا) در کشوی ترد یخچال خود نگهداری کنید. اگر زنجبیل اغلب در پخت و پز شما ظاهر نمی شود، آن را در فریزر نگهداری کنید و هر زمان که به آن نیاز داشتید آن را رنده کنید.