ما طرفداران پر و پا قرص جویدن های تند زنجبیل از مردم زنجبیل هستیم (اگرچه… طلسم های زنجبیلی انسان نماهای عجیب و غریب آنها؟ زیبا یا ترسناک؟) زنجبیل تند آرامش بخش و گرم است، برای سرماخوردگی های زمستانی خوب است و با چای داغ بسیار خوشمزه است. هنگام ساخت آخرین دسته کارامل، تصمیم گرفتیم عصاره زنجبیل جدید خود را امتحان کنیم و خودمان آب نبات زنجبیل درست کنیم. چگونه معلوم شد؟ برای دیدن عکس ها و بیشتر به ادامه مطلب بروید…
ما آنها را دوست داریم. اینها به اندازه مواد داغ مردم زنجبیل تند نیستند. در عوض آنها گرم و ملایم هستند و برای هدایای آب نبات کریسمس مناسب هستند. (ما آب نبات های داغ را برای خودمان می گذاریم – مردم ممکن است انتظار آن را در جعبه های کریسمس خود نداشته باشند، بله؟)
کارامل دارچین زنجبیل
اطلاعات تغذیه ای
مواد تشکیل دهنده
- 2 فنجانخامه غلیظ
- 3 1/2 فنجانشکر
- 1/2 فنجانشربت ذرت سبک
- 1/4 فنجانآب
- 1/4 فنجانکره بدون نمک، به تکه های خرد شده
- 3 قاشق چایخوریدارچین تازه آسیاب شده
- 4 قاشق چایخوریعصاره زنجبیل
- 1/2 قاشق چایخورینمک
دستورالعمل ها
نمایش تصاویر
یک ورقه پخت 9×13 را با فویل سنگین و کره سخاوتمندانه بپوشانید. خامه را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.
شکر، آب و شربت ذرت را در یک قابلمه بزرگ و سنگین روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید و به شدت هم بزنید تا شکر ذوب و حل شود. هم زدن را متوقف کرده و حرارت را زیاد کنید. بپزید تا شکر به رنگ کهربایی تیره در بیاید. حرارت را بردارید.
کره را با همزن بزنید. با احتیاط خامه را داخل آن بریزید و هم بزنید. کارامل به شدت حباب می کند و بخار می شود. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و روی حرارت بالا برگردید. به جوش بیاورید، هم بزنید، سپس حرارت را روی متوسط تا کم قرار دهید. دماسنج آب نبات را ببندید و بگذارید کارامل بپزد تا دمای آن به 250 درجه فارنهایت برسد. از روی حرارت بردارید و سریع عصاره زنجبیل، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرف آماده شده بریزید و بگذارید خنک شود.
بعد از چند ساعت خنک شدن آن را در یخچال قرار دهید تا یک شبه سفت شود. روز بعد به قطعات کوچک برش داده و بپیچید. اینها در دمای اتاق خوب هستند. من آنها را با شکر ریز پاشیدم تا کمی ترد شود که خیلی هم خوشمزه بود.