با مصرف خرمای مضافتی مرغوب به سادگی جوشهای سرسیاه خود را درمان نمایید

خرمای سفت و بسته بندی مرطوب دو نوع مختلف خرما هستند که طعم های متفاوت و سطوح رطوبت متفاوتی دارند.

 خرمای سفت از نوع مرطوب تر است و برای محصولاتی مانند میوه های خشک و شکلات استفاده می شود. از طرفی خرمای رطبه نوع خشک تری است و در محصولاتی مانند کشمش بیشتر دیده می شود.

خرمای مرطوب می تواند طعم و تازگی خود را برای مدت طولانی تری نسبت به خرمای مضافتی مرغوب خود حفظ کند آنها همچنین در محصولاتی مانند کشمش رایج تر هستند، جایی که محتوای آب به حفظ طعم کمک می کند.

 با این حال، خرمای جامد ارزان‌تر است و ماندگاری طولانی‌تری دارد، بنابراین اغلب در محصولاتی که کیفیت مهم‌تر از طعم است، استفاده می‌شود.

خرما

به طور کلی، می‌توان این روش‌ها را به تکنیک‌های غیر حرارتی شامل تبخیر، تابش، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده (جدول 1) و بسته‌بندی خلاء طبقه‌بندی کرد. هر یک از این روش ها مزایا و معایب خود را دارند، بنابراین انتخاب روش مناسب برای محصول مهم است.

توصیه می کنیم فقط به اطلاعات موجود در وب سایت ما اعتماد نکنید، بلکه در عوض با یک متخصص مواد غذایی یا متخصص تغذیه مشورت کنید تا بهترین تاریخ را برای محصول خود پیدا کنید.

خرما یک میان وعده مغذی و خوشمزه است که می توان آن را به صورت تازه یا خشک میل کرد آنها به دو شکل مرطوب و خشک عرضه می شوند و از نظر میزان رطوبت متفاوت هستند.

بنابراین می توان آنها را با رطوبت کمتری بسته بندی کرد و در قفسه ماندگاری بیشتری داشت آنها منبع خوبی از فیبر هستند که می تواند به یبوست کمک کند و ناراحتی معده و همچنین ریزمغذی هایی مانند ویتامین C را کاهش دهد.

در حالی که خرمای تازه شیرین و خوش طعم است، خرمای خشک طعم قوی تری دارد و اغلب به دلیل ارزش غذایی آن استفاده می شود خرمای جامد به دو صورت تر و خشک نیز موجود است.

انواع رایج خرما مضافتی:
دو نوع اصلی خرما وجود دارد: مرطوب و خشک. خرمای رطبه آنهایی هستند که هنوز در مرحله باردهی هستند و هنگام خرید رسیده اند.

خرما از قبل خشک شده است و در اشکال و اندازه های مختلف، از کوچک تا بزرگ یافت می شود. آنها معمولا گرانتر از خرمای مرطوب هستند، اما از نظر مواد مغذی نیز غلیظ هستند.

خرمای مرطوب و خشک حاوی مقدار زیادی مواد مغذی و آنتی اکسیدان است، اما میزان رطوبت آنها متفاوت است. خرمای مرطوب دارای رطوبت بالایی است که آن را شیرین تر و جویدنی تر می کند خرمای خشک حاوی رطوبت کمتری است که باعث سفت تر و ترد شدن آن می شود.

انواع خرما در بسته بندی های سخت و نرم موجود است خرمای سفت رایج ترین نوع خرما است و در اشکال و اندازه های مختلف، از کوچک تا بزرگ وجود دارد آنها همچنین گران تر از خرمای نرم هستند، اما نگهداری آسان تر و ماندگاری طولانی تری دارند.