دستور تهیه: کارامل دارچین زنجبیل

ما به طور مستقل این محصولات را انتخاب می کنیم—اگر از یکی از پیوندهای ما خرید کنید، ممکن است کمیسیون دریافت کنیم. تمام قیمت ها در زمان انتشار دقیق بود.

ما طرفداران پر و پا قرص جویدن های تند زنجبیل از مردم زنجبیل هستیم (اگرچه… طلسم های زنجبیلی انسان نماهای عجیب و غریب آنها؟ زیبا یا ترسناک؟) زنجبیل تند آرامش بخش و گرم است، برای سرماخوردگی های زمستانی خوب است و با چای داغ بسیار خوشمزه است. هنگام ساخت آخرین دسته کارامل، تصمیم گرفتیم عصاره زنجبیل جدید خود را امتحان کنیم و خودمان آب نبات زنجبیل درست کنیم. چگونه معلوم شد؟ برای دیدن عکس ها و بیشتر به ادامه مطلب بروید…

ما آنها را دوست داریم. اینها به اندازه مواد داغ مردم زنجبیل تند نیستند. در عوض آنها گرم و ملایم هستند و برای هدایای آب نبات کریسمس مناسب هستند. (ما آب نبات های داغ را برای خودمان می گذاریم – مردم ممکن است انتظار آن را در جعبه های کریسمس خود نداشته باشند، بله؟)

دارچین بسیار تازه را نیز اضافه کردیم، بنابراین اینها دارای طعم شیرین زنجبیل و گرمای دارچین هستند که به شکر و خامه کاراملی تیره تبدیل شده است. می توانستیم تمام روز آنها را بخوریم.

کارامل دارچین زنجبیل

اطلاعات تغذیه ای

مواد تشکیل دهنده

  • فنجانخامه غلیظ
  • 3 1/2 فنجانشکر
  • 1/2 فنجانشربت ذرت سبک
  • 1/4 فنجانآب
  • 1/4 فنجانکره بدون نمک، به تکه های خرد شده
  • قاشق چایخوریدارچین تازه آسیاب شده
  • قاشق چایخوریعصاره زنجبیل
  • 1/2 قاشق چایخورینمک

دستورالعمل ها

نمایش تصاویر

  1. یک ورقه پخت 9×13 را با فویل سنگین و کره سخاوتمندانه بپوشانید. خامه را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.

  2. شکر، آب و شربت ذرت را در یک قابلمه بزرگ و سنگین روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بریزید و به شدت هم بزنید تا شکر ذوب و حل شود. هم زدن را متوقف کرده و حرارت را زیاد کنید. بپزید تا شکر به رنگ کهربایی تیره در بیاید. حرارت را بردارید.

  3. کره را با همزن بزنید. با احتیاط خامه را داخل آن بریزید و هم بزنید. کارامل به شدت حباب می کند و بخار می شود. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و روی حرارت بالا برگردید. به جوش بیاورید، هم بزنید، سپس حرارت را روی متوسط ​​تا کم قرار دهید. دماسنج آب نبات را ببندید و بگذارید کارامل بپزد تا دمای آن به 250 درجه فارنهایت برسد. از روی حرارت بردارید و سریع عصاره زنجبیل، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرف آماده شده بریزید و بگذارید خنک شود.

  4. بعد از چند ساعت خنک شدن آن را در یخچال قرار دهید تا یک شبه سفت شود. روز بعد به قطعات کوچک برش داده و بپیچید. اینها در دمای اتاق خوب هستند. من آنها را با شکر ریز پاشیدم تا کمی ترد شود که خیلی هم خوشمزه بود.