سه دمنوش خوشمزه با زنجبیل برای ایجاد حس خوب

دارچین ، زنجبیل، لیمو، عسل، زردچوبه… در اینجا موادی وجود دارد که خواص زیادی به آنها می دهد و به دفع سموم و ایجاد احساس بهتر کمک می کند. در هر صورت، ما بیش از هر چیز از آنها به دلیل طعم خوب و طعمی که به دستور العمل های ما می آورند، قدردانی می کنیم. امروزه به صورت تزریقی است که به شما پیشنهاد می کنیم دوباره آنها را کشف کنید. تزریق سم زدایی، شاید. سلامتی، مطمئنا!

دم کرده دارچین زنجبیل

مواد تشکیل دهنده

  • 1.5 لیتر آب
  • 50 گرم زنجبیل تازه رنده شده یا پودر شده
  • ۱ عدد چوب دارچین
  • اختیاری: عسل برای شیرین کردن

مراحل دستور پخت

  1. آب را گرم کنید.
  2. در لحظه جوش، حرارت را قطع کنید.
  3. زنجبیل و دارچین را اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه دم بکشد.
  4. در طول روز گرم یا سرد بنوشید.

دم کرده لیمو، زنجبیل و زردچوبه

مواد تشکیل دهنده

  • 1 فنجان آب
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه تازه رنده شده
  • 1/2 لیمو
  • اختیاری: عسل برای شیرین کردن

مراحل دستور پخت

  1. آب را گرم کنید (نیازی به جوشیدن نیست).
  2. زردچوبه و زنجبیل را اضافه کنید و هم بزنید.
  3. در حین مخلوط کردن، آب نصف لیمو را اضافه کنید.
  4. گرم یا سرد بنوشید.

دم کرده دارچین، زنجبیل و لیمو

مواد تشکیل دهنده

  • 1/2 لیتر آب
  • 1/2 لیمو ترش
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه
  • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • اختیاری: عسل برای شیرین کردن

مراحل دستور پخت

  1. آب را گرم کنید.
  2. زنجبیل و دارچین را در حین هم زدن اضافه کنید.
  3. آب نصف لیمو را در آن بریزید و مخلوط کنید.
  4. گرم یا سرد بنوشید.