این سوپ خامه ای، طعم دار و سرشار از مواد مغذی، یک گرم کننده زمستانی دلچسب است. کدو حلوایی و زنجبیل طعم کمی شیرین و بافت ابریشمی دارند، در حالی که پپیتاهای برشته شده تردی متضادی را به آن اضافه می کنند.
مواد تشکیل دهنده
- کدو حلوایی 1 عدد
- روغن آووکادو یا روغن زیتون
- 4 فنجان آب استخوان مرغ یا آب سبزیجات
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 فنجان شیر نارگیل
- 2/3 فنجان نخود کنسرو شده، کاملاً آبکشی شده است
- 1 حبه سیر
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده ارگانیک The Ginger People®
- آووکادو، خرد شده
- 1/2 فنجان ماست
- 1/2 قاشق چایخوری زیره
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 فنجان پپیتا (دانه کدو تنبل)
- 1 قاشق چایخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون
- 2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
جهت ها
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید و با برس روغن بزنید. انتهای ساقه و انتهای کدو حلوایی را بردارید، سپس از طول نصف کنید. دانه ها را بردارید و دور بریزید.
- نصفهای کدو حلوایی را با پوست به سمت بالا روی سینی فر روغنی قرار دهید و به مدت 45 تا 60 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. کدو حلوایی را کنار بگذارید تا خنک شود. دمای فر را به 325 درجه فارنهایت کاهش دهید.
- رویه ها را آماده کنید. ماست، زیره و نمک را با هم مخلوط کنید. هر بار یک قاشق چایخوری در آب مخلوط کنید تا به غلظتی شبیه شربت برسد. کنار بگذارید.
- پپتاس، روغن، پودر فلفل قرمز و نمک را با هم ترکیب کرده و روی یک ورقه پخت پخش کنید.
- در فر 325 درجه فارنهایت به مدت 10-15 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید. فورا پپتاس ها را از ورقه پخت خارج کنید تا نسوزند و کنار بگذارید.
- هنگامی که کدو به اندازه کافی سرد شد، پوست آن را به آرامی جدا کنید و هر تکه چسبنده را با چاقو جدا کنید. هر نیمه را به 4 تا 5 قسمت برش دهید و با 3 فنجان آبگوشت، نمک، فلفل، شیر نارگیل، نخود، سیر و زنجبیل در مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا به یک قوام یکدست برسد، در صورت نیاز آب گوشت بیشتری اضافه کنید.
- برای چاشنی مزه کنید و در صورت تمایل نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
- روی آن مقداری ماست زیره سبز، آووکادو و پپیتا برشته شده بریزید