سوپ زنجبیل کدو تنبل بو داده با ماست ادویه دار زیره سبز و فلفل دلمه ای سوخاری

این سوپ خامه ای، طعم دار و سرشار از مواد مغذی، یک گرم کننده زمستانی دلچسب است. کدو حلوایی و زنجبیل طعم کمی شیرین و بافت ابریشمی دارند، در حالی که پپیتاهای برشته شده تردی متضادی را به آن اضافه می کنند.

مواد تشکیل دهنده

  • کدو حلوایی 1 عدد
  • روغن آووکادو یا روغن زیتون
  • 4 فنجان آب استخوان مرغ یا آب سبزیجات
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان شیر نارگیل
  • 2/3 فنجان نخود کنسرو شده، کاملاً آبکشی شده است
  • 1 حبه سیر
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده ارگانیک The Ginger People®
  • آووکادو، خرد شده
  • 1/2 فنجان ماست
  • 1/2 قاشق چایخوری زیره
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان پپیتا (دانه کدو تنبل)
  • 1 قاشق چایخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون
  • 2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک

جهت ها

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید و با برس روغن بزنید. انتهای ساقه و انتهای کدو حلوایی را بردارید، سپس از طول نصف کنید. دانه ها را بردارید و دور بریزید.
  2. نصف‌های کدو حلوایی را با پوست به سمت بالا روی سینی فر روغنی قرار دهید و به مدت 45 تا 60 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. کدو حلوایی را کنار بگذارید تا خنک شود. دمای فر را به 325 درجه فارنهایت کاهش دهید.
  3. رویه ها را آماده کنید. ماست، زیره و نمک را با هم مخلوط کنید. هر بار یک قاشق چایخوری در آب مخلوط کنید تا به غلظتی شبیه شربت برسد. کنار بگذارید.
  4. پپتاس، روغن، پودر فلفل قرمز و نمک را با هم ترکیب کرده و روی یک ورقه پخت پخش کنید.
  5. در فر 325 درجه فارنهایت به مدت 10-15 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید. فورا پپتاس ها را از ورقه پخت خارج کنید تا نسوزند و کنار بگذارید.
  6. هنگامی که کدو به اندازه کافی سرد شد، پوست آن را به آرامی جدا کنید و هر تکه چسبنده را با چاقو جدا کنید. هر نیمه را به 4 تا 5 قسمت برش دهید و با 3 فنجان آبگوشت، نمک، فلفل، شیر نارگیل، نخود، سیر و زنجبیل در مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا به یک قوام یکدست برسد، در صورت نیاز آب گوشت بیشتری اضافه کنید.
  7. برای چاشنی مزه کنید و در صورت تمایل نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
  8. روی آن مقداری ماست زیره سبز، آووکادو و پپیتا برشته شده بریزید