جوانه ماش

تکنیک های مختلفی برای جوانه زدن ماش استفاده می شود.

 یک روش رایج برای پرورش دهندگان خانگی جوانه زدن لوبیاها در یک شیشه است که روی آن یک پارچه مشبک یا خراطین با یک نوار

لاستیکی یا نخ بسته شده است.

 سپس آب تازه را سه تا چهار بار در روز در شیشه می ریزند. سپس کوزه ها را به سمت بالا برمی گردانند و می گذارند تا آبکش شود.

 تکنیک رشد دقیق برای استفاده بستگی به مقداری دارد که فرد می خواهد جمع آوری کند.

 اصول اصلی عبارتند از:

انتخاب بذر خوب (نو و یکنواخت)، اطمینان از رسیدن نور به دانه ها، و همچنین اطمینان از دریافت رطوبت کافی و اجتناب از غرقابی.